Zelfstandigen Zorg, NIEUW, landelijke ondernemersorganisatie

Sinds enkele weken is een landelijk opererende ondernemersorganisatie van start gegaan handelend onder de naam Zelfstandigen Zorg.

De kersverse organisatie richt zich op de steeds groter wordende groep kleine zelfstandigen in de zorg, al dan niet met personeel.  Zelfstandigen Zorg helpt om de kwaliteit in de zorgverlening van de zelfstandige te verbeteren én te benutten. Zelfstandigen Zorg staat de zorgverlener bij met juridisch advies, geeft raad en ondersteuning en biedt de mogelijkheid om in één keer te voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen van de Wkkgz

Een korte opsomming van enkele services en voordelen voor leden:

  • Het keurmerk Erkend lid Zelfstandigen Zorg: met dit keurmerk kan je potentiële opdrachtgevers laten zien dat je voldoet aan alle kwaliteitseisen om zodoende meer opdrachten binnen te halen.
  • Wettelijke kwaliteitseisen op orde: de diverse lidmaatschapsvormen bieden je de mogelijkheid om in één keer aan alle wettelijke eisen van de Wkkgz te voldoen.
  • Gratis juridisch advies: als lid van Zelfstandigen Zorg heb je recht op gratis juridisch advies. Een zeker idee bij de uitoefening van je beroepspraktijk.
  • Heel voordelig een website laten bouwen: de webdesigners van Zelfstandigen Zorg bouwen voor leden ver onder de marktprijs een functionele website die bovendien SEO optimized is, zodat Google je goed kan vinden.
  • Juridische documenten op maat: de juristen van Zelfstandigen Zorg stellen een zorgovereenkomst en/of algemene voorwaarden op maat op tegen zeer gunstige tarieven.

Iets voor jou? Lees voor meer informatie verder op de website van Zelfstandigen Zorg …

www.zelfstandigenzorg.org

 

flyer-zelfstandigen-zorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 15 =